Hopearannan Palvelutalo | Savonlinna

Tuettua ja tehostettua palveluasumista Savonlinnassa

Palvelutalo Hopearanta tarjoaa laadukasta asumis- sekä hoiva- ja hoitopalvelua ikääntyville ja ikääntyneille Savonlinnassa. Toimintaa tukevat ateria- ja siivouspalvelut.

Hopearanta on turvallinen ja viihtyisä palvetalo, joka sijaitsee Olavinlinnan naapurissa keskellä Savonlinnan kaunista vanhaa kaupunkia. Hopearannassa on yhteensä 55 asukaspaikkaa palveluasumisen ja tehostetun palveluasumisen yksikkö Satakielessä ja dementiayksikkö Leppäkertussa. Tutustu historiaamme >>

Toiminnan periaatteet

  1. Toiminta pohjautuu arvoihin ja voimavaralähtöiseen tapaan tehdä hoiva- ja hoitotyötä
  2. Toiminnan perustana on hyvinvoiva ja ammattitaitoinen henkilöstö
  3. Tavoitteellinen ja tiivis yhteistyö sidosryhmien kanssa
  4. Vastuulliset työskentely- ja toimintaperiaatteet
  5. Tarjoamme turvallisen ja viihtyisän kodin ajatuksella: ”Muuta kotisi Hopearantaan”

Osaava henkilöstö

Työllistämme sairaanhoitajan, fysioterapeutin, lähihoitajia sekä erityistyöllistettyjä henkilöitä.

Henkilökuntamme on koulutettua, ammattitaitoista ja sitoutunut jatkuvaan toiminnan kehittämiseen ja voimavaralähtöiseen tapaan tehdä hoiva- ja hoitotyötä. Kiinnittämme jatkuvasti huomiota henkilöstön koulutukseen ja työkyvyn ylläpitoon.

Osana yhteiskuntaa

Meille on tärkeää kantaa vastuuta asukkaiden hyvinvoinnin ohella ympäröivästä yhteiskunnasta. Noudatamme kestävän kehityksen periaatteita ja kierrätämme huolellisesti jätteemme. Huolehdimme EU:n GDPR-säännösten toteutumisesta.

Teemme tiivistä yhteisyhteistyötä paikallisten ja valtakunnallisten toimijoiden, kuten oppilaitosten ja päiväkotien sekä yhdistyspohjaisten palvelutalojen ja terveydenhuollon toimijoiden kanssa.

Palvelutalomme toimii vuoden ympäri opiskelijoiden harjoittelupaikkana. Annamme ohjausta suomeksi sekä englanniksi. Teemme oppilaitosyhteistyötä myös Savonlinnan Kristillisen opiston Suomen kielen jatkolinjan kanssa.

Kertomukset, raportit ja omavalvonta

Avaa raportit painamalla linkkiä.

Omavalvonta 2024 Tietosuojaseloste 2023 Keittiö