Hopearannan Palvelutalo | Savonlinna

Oman näköistä elämää Hopearannassa

Hopearanta on paikka, jossa jokainen voi nauttia elämän ehtoovuosista.

Omassa kodissa jokainen asukas viettää aikaa haluamallaan tavalla. Joskus jokainen kaipaa puuhastelua yksin, joskus on vieraita ja omia menoja, toisinaan on kiva istahtaa naapurin kanssa oleskelutilan sohvalle vaihtamaan kuulumiset.

Järjestämme Hopearannassa monipuolisesti yhteistä toimintaa, kuten ohjattua kuntosaliliikuntaa, muistijumppaa, askartelutuokioita, laulua, pelailua ja harrasteryhmiä.

Elämme Hopearannassa vuodenkierron mukaisesti ja vietämme juhlapyhiä yhdessä. Savonlinnan seurakunnan edustajat järjestävät Hopearannassa hartaushetkiä sekä ehtoollisia useita kertoja vuoden mittaan.

Hyvinvointia Hopearannassa

Asukkaamme ulkoilevat päivittäin sään salliessa hoitajien ja fysioterapeutin ohjauksella. Kävelyretket Olavinlinnan kauniissa maisemissa auttavat virkistämään kehoa ja mieltä. Kesäaikaan asukkaat viettävät paljon aikaa pihalla.

Hopearannan hyvinvointiosastolla on mahdollista mm. rentoutua porealtaassa, saunan pehmeissä löylyissä tai hierontatuolissa.

Maistuvaa ruokaa viidesti päivässä

Hopearannassa on tarjolla maistuvaa ja ravitsevaa ruokaa suositusten mukaisesti. Ateriat valmistetaan palvelutalon omassa keittiössä omien kokkien toimesta.