Oma koti Hopearantaan

Tarjoamme ikäihmisille kodin turvallisessa, viihtyisässä ja tasokkaassa ympäristössä.

Oma koti

Oma huoneisto Hopearannassa on asukkaan koti. Asukkaidemme kodit henkivät asukkaan omaa persoonaa ja mieltymyksiä. Kotiin kuuluvat omat rakkaat huonekalut, valokuvat ja muut somisteet. Asukkaat voivat vapaasti kutsua kotiinsa esimerkiksi kahvi- tai lounasvieraita. Vieraat ovat tervetulleita viipymään Hopearannassa myös pidemmän tovin, vaikka useamman viikon. Tarjoamme yhteiset tilat asukkaiden käyttöön myös juhlatilaisuuksia varten.

Hopearannassa on 50 huoneistoa, joiden koot 28–52 m2. Useat huoneistot sopivat myös pariskunnille. Jokaisessa huoneistossa on pienoiskeittiö ja invamitoitettu kylpyhuone. Asukkaat ovat vuokrasuhteessa Hopearanta Oy:n ja voivat saada Kelan myöntämää asumistukea, mikäli ovat siihen oikeutettuja.

Yhteiset tilat

Tilavat ja valoisat ruokailu- ja monitoimitilat, kuntosali ja saunatilat mahdollistavat monenlaisen yhteisen tekemisen. Tiloistamme löytyy on myös kirjasto, lehtienlukusali sekä viriketoimintatilat. Kokkimme valmistavat ruuan talon omassa keittiössä. Meillä on myös täysillä anniskeluoikeuksilla toimiva pubi.

Yhteiset tilat ovat viihtyisästi sisustettu. Hämyinen ilta ja takkatuli houkuttelevat istahtamaan, viettämään aikaa yhdessä ja nauttimaan sinisistä hetkistä. Viihtyisä piha ja erilaiset terassialueet tarjoavat monenlaisia elämyksiä kaikkina vuodenaikoina.