Hopearannan Palvelutalo | Savonlinna

Oma koti Hopearantaan

Tarjoamme ikäihmisille kodin turvallisessa, viihtyisässä ja tasokkaassa ympäristössä.

Onko palvelutaloon muuttaminen ajankohtainen asia itsellesi tai läheisellesi?

Oma huoneisto Hopearannassa on asukkaan koti. Asukkaidemme kodit henkivät asukkaan omaa persoonaa ja mieltymyksiä. Kotiin kuuluvat omat rakkaat huonekalut, valokuvat ja muut somisteet. Maisemat huoneistojen ikkunoista vaihtelevat sijainnista riippuen. Kukapa ei viihtyisi linnan naapurustossa. Asukkaat voivat vapaasti kutsua kotiinsa esimerkiksi kahvi- tai lounasvieraita. Vieraat ovat tervetulleita viipymään Hopearannassa myös pidemmän tovin. Tarjoamme yhteiset tilat asukkaiden käyttöön myös juhlatilaisuuksia varten.

Hopearannassa on 50 asuntoa, joiden koot ovat 20–52 m2. Useat huoneistot sopivat myös pariskunnille. Jokaisessa huoneistossa on pienoiskeittiö ja inva- mitoitettu kylpyhuone. Asukkaat ovat vuokrasuhteessa Hopearanta Oy:n ja voivat saada Kelan myöntämää asumistukea, mikäli ovat siihen oikeutettuja.

Yhteiset tilat

Tilavat ja valoisat ruokailu- ja monitoimitilat, kuntosali ja saunatilat mahdollistavat monenlaisen yhteisen tekemisen. Tiloistamme löytyy myös kirjasto, lehtienlukusali sekä harrastetilat. Kokkimme valmistavat ruoan talon omassa keittiössä. Meillä on myös täysillä anniskeluoikeuksilla toimiva pubi.

Yhteiset tilat ovat viihtyisästi sisustettu. Hämyinen ilta ja takkatuli houkuttelevat istahtamaan, viettämään aikaa yhdessä ja nauttimaan sinisistä hetkistä. Viihtyisä piha ja erilaiset terassialueet tarjoavat monenlaisia elämyksiä kaikkina vuodenaikoina.

Tule nauttimaan palveluista, hyvästä ruoasta ja seurasta Hopearannan palvelutaloon, kysy lisää

Hakulomakkeen löydät täältä >>

Vapaita asuntoja

Tällä hetkellä palvelutalossa on kaksi (2) vapaata asuntoa, 29,5 ja 40,0m2. Kysy lisää, p. 040 747 3486/ palvelutalovastaava

Toimitusjohtaja
Maarit Padatsu
050 555 3055
maarit.padatsu@hopearanta.fi

Palvelutalovastaava
Marja Turtiainen
040 747 3486
marja.turtiainen@hopearanta.fi