Hopearannan Palvelutalo | Savonlinna

Tukea asumiseen

Tarjoamme palveluasumista, ympärivuorokautista- ja yhteisöllistä asumispalvelua (Eloisa antaa paikan), ateria- ja siivouspalveluja sekä saattohoitoa.

Tarjoamme jokaiselle asukkaalle soveltuvan asunnon sekä hoivaa ja kuntoutusta. Palvelutalossamme on hoitajia 24/7. Palveluiden tarve kartoitetaan Hopearantaan muuttaessa. Hoito- ja kuntoutussuunnitelma pidetään koko ajan ajantasalla. Hakulomakkeen löydät täältä >>

Terveydenhuollon palvelut

Hopearannassa on jatkuvasti tarjolla terveysalan asiantuntijoiden palveluja. Omat sairaanhoitajamme huolehtivat asukkaiden terveydentilasta ja  hoidosta lääkärin ohjeistuksen mukaan. Asukkaat osallistuvat kahdesti vuoteen fysioterapeutimme tekemään toimintakykytestiin, jonka tulokset auttavat yksilöllisten hoito- ja kuntoutuskäytäntöjen suunnittelussa. Lääkäri vierailee Hopearannassa säännöllisesti. Asukkaiden on mahdollista käyttää valitsemiaan lääkäripalveluita Savonlinnan kaupungin alueella.

Fysioterapian prosessikuvausFRAT-kaatumisvaara prosessikuvaus

Hyvinvointipalvelut

Asukkaat voivat ostaa haluamiaan palveluita palvelutalossa käyviltä kampaajilta, hierojilta, jalkahoitajilta ja muilta hyvinvointialan yrittäjiltä.