Omat aktiviteetit

Koska Hopearanta on sinun kotisi, voit viettää aikaasi juuri, kuten itse haluat. Halutessasi voit ottaa osaa ryhmäaktiviteettiemme monipuoliseen tarjontaan kokeilemalla esim. ohjattua kuntosaliliikuntaa, muistijumppaa, askartelutuokioita, laulua tai osallistumalla päivittäisiin harrasteryhmiimme.

Jokainen meistä kaipaa välillä myös omaa aikaa. Omassa rauhassasi voit vaikka surffailla netissä tai lepäillä omassa viihtyisässä huoneistossasi. Meille on tärkeintä, että päiväsi ovat mielekkäitä ja sinun näköisiäsi.

Oma hyvinvointi

Hopearannan monipuoliset palvelut ja kaunis eteläsavolainen luonto luovat oivat puitteet hyvälle ololle. Hyvinvointiosastollamme voit mm. rentoutua porealtaassa, jalkahoidossa, saunan pehmeissä löylyissä tai hierontatuolissa. Myös kävelyretket Olavinlinnan kauniissa maisemissa auttavat virkistämään kehoa ja mieltä – jos niin haluat.

”Hopearannassa voit nauttia samoista sinulle tärkeistä asioista kuin aiemmassa kodissasi – lisänä arkea, viihtyvyyttä ja terveyttä tukevat palvelumme.”

Oma terveys

Hopearannassa et jää koskaan yksin terveyteesi liittyvien asioiden kanssa. Lääkäreiden, terveydenhoitajien, fysioterapeuttien ja muiden terveysalan asiantuntijoiden palvelut ovat aina käytettävissäsi. Meillä saat hoivaa ja hoitoa, joka perustuu yksilöllisten voimavarojesi ajantasaiseen kartoitukseen.

Kaksi kertaa vuodessa tehtävät toimintakykytestauksemme auttavat meitä suunnittelemaan, yhdessä kanssasi, sinulle parhaiten sopivimmat hoito- ja kuntoutuskäytännöt.

Omat asiantuntijat

Hopearannassa hyvinvoinnistasi, terveydestäsi ja viihtyvyydestäsi huolehtii moniammatillinen, kokenut ja osaava henkilökuntamme. Panostamme jatkuvasti toimintamme kehittämiseen ja voimavaralähtöiseen hoivatyöhön – tarjotaksemme sinulle parasta mahdollista palvelua.